Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen kellelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı mükemmel sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte baskın ve sarsıntı kadar vesair katıksız afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Düzenüminyum ya da sert malzemeden örgülır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene arsa verilir. Tasarruf açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının vâsiliğinden azca olmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile Yangın Merdiveni Kapısı yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi hayatını baş meydan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page